Behöver er hjälp, IGEN! | Vardagen hos Tingvall
tingvall

Vardagen hos Tingvall

Annons

Behöver er hjälp, IGEN!

Nu mina vänner behöver jag era kloka råd och hjälp igen. Den här gången gäller det babymonitor, babyvakt eller vad det nu heter. Har ni haft någon som ni är nöjd med? Eller inte alls nöjd med?

Jag funderar på denna från Philips Avent. Är det någon som haft just den här?

Philips SCD505 Babyvakt

Philips Avent Babyvakt SCD505

Babyvakt – Philips SCD505

Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten.

Lugnande melodier

Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.

Bra räckvidd

Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

Vad tror ni är den något att ha?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tingvall

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats