Besök hos sjukgymnast och läkare | Vardagen hos Tingvall
tingvall

Vardagen hos Tingvall

Annons

Besök hos sjukgymnast och läkare

Det har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna så jag har inte riktigt hunnit med att skriva som jag hade velat. I måndags var jag till sjukgymnasten och fick en omgång med nålar, den här gången satte vi 6 st istället för 4 som sist. Och satan så ont det gjorde, speciellt en som inte ville släppa riktigt när hon skulle ta ut den. Kommer att fortsätta få nålar en gång i veckan i några veckor framöver så får vi hoppas att det i kombination med min vattenrehab kommer att hjälpa iallafall lite mot smärtan.

Igår var vi iväg till specialistläkaren för att prata om en eventuell igångsättning. Tänker inte gå in så mycket mer på det då det tydligen är ett väldigt känsligt ämne och jag orkar inte ta det just nu. Men vi kan ju säga såhär: Jag vill inte bli igångsatt om det inte är absolut nödvändigt, för mig eller bebis.

Igår kväll och idag är smärtan hemsk och jag vill bara gå och dra nå gammalt över mig. Min kropp klara helt klart inte av att sitta upp i över tre timmar två kvällar i rad. Igår var jag tvungen att lägga mig på golvet under Profylaxkursen, jag hade så ont! När vi väl kom hem och skulle sova fick jag lov att ta en citodon och ha värmekudden för att ens kunna somna, vaknade efter 2 timmar igen och då var hela högerbenet bortdomnat och ljumsken värkte så tror inte att citodonen hjälpte nå vidare förutom att få mig att somna lite lättare.

Som tur är har jag inget planerat idag förutom att bara ligga på soffan under min värmefilt så förhoppningsvis det är lite bättre imorgon när det är dags att åka upp till Tierp för mitt första pass vattenrehab.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tingvall

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats