Ge mig en hel kropp och ett gym så är jag den lyckligaste tjejen i världen! | Vardagen hos Tingvall
tingvall

Vardagen hos Tingvall

Annons

Ge mig en hel kropp och ett gym så är jag den lyckligaste tjejen i världen!

Jag vet att jag tjatat om detta förut och jag kommer garanterat göra det minst en gång till innan bebis är ute.

FY FAN VAD JAG SAKNAR ATT TRÄNA! Till och med cardiopassen känns som en gudsgåva just nu, svettigt, varmt och pissjobbigt – JAG LÄNGTAR! Oj vad jag kommer få äta upp detta längre fram haha.

 

 wpid-img_20150226_083352.jpgDenna bild är tagen precis innan vårt bröllop i februari, det är denna kropp jag kommer jaga efter graviditeten

 wpid-picsart_1412355169462.jpgEn lite fylligare form men fortfarande helt i min smak! Jag kommer att använda dessa byxor som måttstock, när dom sitter bra är jag i den formen jag vill vara så länge jag inte ska tävla.

wpid-img_20140605_071344.jpgTill skillnad från denna som är tagen kanske 1-2 månader innan tävling

Jag hoppas verkligen att foglossningen inte ger mig bestående men som håller i sig efter att jag har fött. Och självklart kommer jag att låta kroppen få läka och vila ordentligt innan jag kör igång igen, kommer få köra i gång såå långsamt och försiktigt och bygga upp kroppen igen för den har ju tappat en hel del nu när jag inte kunnat röra mig som jag är van vid. Men just nu så skulle jag bli överlycklig bara av att kunna ta en promenad på säg kanske 20 minuter utan att kroppen strejkar.

Är nog bra för mig att titta igenom lite gamla bilder, inte jättegamla, för att få lite mer ork och kraft att strunta i att stoppa i mig en massa onyttigheter nu i slutet. Nej jag säger inte att jag ska banta utan bara att jag ska försöka äta bra och hälsosamt och ta onyttigheterna på lördagarna istället för varje dag.

Ska vi säga så? DEAL?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tingvall

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Hej har följt dig ganska länge nu och vill tacka för en bra och intressant blogg ! Känner igen mig så mycket i dig och min nuvarande graviditet. Har en dotter sen innan som är en -12. Saknar också att kunna tränade fritt igen och få tillbaka min kropp igen. Men denna hemska foglossning sabbar ju allt. Klarar inte heller av att gå nå längre ens. Ska bli spännande att fortsätta följa dig och extra roligt äre eftersom jag är beräknad den 8 januari.

  1. tingvall
   tingvall

   Hej, va roligt att höra. Tack så mycket! 🙂 Ja foglossning är verkligen inge roligt alls, men hoppas att det går över relativt fort efter att bebis är ute. Har du det med första oxå? Då kanske dom kommer samtidigt, spännande 🙂

Annons
stats