Nej fy fabian va bra! | Vardagen hos Tingvall
tingvall

Vardagen hos Tingvall

Annons

Nej fy fabian va bra!

Alltså, lyckan som uppstår när man först inser att SVT´s öppet arkiv funkar att titta på via PS4an och sen även hittar Pippi Långstrump, massa gamla bra julkalendrar så som Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm. Ja fy fabian va bra! Jag börjar nämligen tröttna lite på utbudet på både ViaPlay och Netflix, men jag kan ju ha missat några kanonbra serier. Har ni några favoritserier därifrån?

 

Men tills att jag hittar någon ny serie jag gillar därifrån blir det Pippi, Ronny & Ragge och massa annat gammal skoj fram tills 1 december för då tänker jag börja mata av alla gamla julkalendrar som finns på Öppet Arkiv. Myspys Deluxe!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tingvall

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats