Vattengympa var det hääär! | Vardagen hos Tingvall
tingvall

Vardagen hos Tingvall

Annons

Vattengympa var det hääär!

Idag var jag iväg på mitt första pass vattenrehab uppe i Tierp. Idag var en riktigt dålig dag med dålig sömn, bebis som skulle gräva sig ut ur magen igenom blåsan och så aj aj i fogarna på det. Men jag packade väskan och tog mig iväg för att iallafall testa om det skulle gå att göra någonting alls. Och det gjorde det tack och lov! Det var så skönt att komma i det varma vattnet och känna sig lite lättare. Smärtan i ljumskarna kändes dock i vissa rörelser men då gjorde jag en annan övning istället. Passet var upplagt så att vi gjorde ett antal övningar tillsammans i kanske 4 låtar, följt av 4 låtar med egna övningar och sedan 3 låtar tillsammans igen följt av stretch. Kan ju säga som så här, jag kommer garanterat ha träningsvärk i magen imorgon. Har legat på soffan och vilat sedan jag kom hem, är sååå trött i ryggen. Får be Tobbe om lite massage när han kommer hem från jobbet.

En annan bra sak är att Whiskey är mycket mycket bättre i tassen och har fått varit ute en sväng idag, han var rätt nöjd.

 

pregnant-mother-problems-comics-illustrations-kos-og-kaos-36__605

Så här har bebis känts idag, som att han vill gräva sig ut… Du hittar 20 fler roliga bilder här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tingvall

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisen

    Påminner mig om att jag inte ens kunde köra bil pga foglossningen… Jag kom knappt in i bilen, kunde inte lyfta fötterna mellan pedalerna och inte sitta upp så länge, dessutom behövde jag hjälp ur bilen.
    Tyr kanske inte får några fler syskon när jag tänker efter

Annons
stats